Sociale media & solliciteren: do's en don'ts

Zin en onzin van hoe je sociale media kan inzetten in je zoektocht naar werk

 

Inhoud

In België zijn meer dan 5 000 000 gebruikers actief op Facebook...

De digitalisering is een niet te stoppen trein. Er niet op springen staat gelijk met digitale analfabetisering. Dat geldt voor de werkzoekenden uit kansengroepen, maar evengoed voor de begeleiders en coaches zelf.

In de opleiding leren we begeleiders hoe sociale media zoals Facebook werken. Hoe beveilig je een profiel? Wat zijn do's en don'ts? Heel wat technische zaken komen aan bod maar de klemtoon ligt op de mogelijkheden die sociale media bieden in het zoeken naar geschikt werk. Je profiel 'sollicitatieklaar' maken, bedrijfspagina's volgen, sollicitatietips ontvangen,....

Deze opleiding wil begeleiders vertrouwd maken met sociale media zodat zij op hun beurt werkzoekenden uit de kansengroepen kunnen enthousiasmeren.

 

Praktisch

De opleiding start om 9h30 en eindigt rond 16h.
Kostprijs: 190€

 

Voor wie

Begeleiders/coaches van werkzoekenden uit de kansengroepen.

Kennis over sociale media mag, maar is niet noodzakelijk. Ook doorwinterde gebruikers van sociale media komen aan hun trekken.

 

Deelnemen

Deze opleiding gaat door op 29 november 2016 in het VAC in Brugge.

Schrijf u hier in!

Interesse, maar geen tijd? Schrijf u nu in op de wachtlijst!

Heeft u interesse in deze opleiding maar past de geplande sessie niet in uw agenda? Schrijf u dan in op de wachtlijst. Wanneer voldoende personen op de wachtlijst staan, plannen wij nog een bijkomende sessie.

Schrijf u hier in!

We kunnen deze opleiding ook bij u organiseren. Vraag vrijblijvend een voorstel via onderstaand contactformulier!

Meteen contact opnemen